Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se amesteca laptele cu pesmetul, apoi se adauga carnea tocata, patrunjelul, pesto, sare si piper si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.
Se modeleaza chiftelele, aproximativ 40 de grame de compozitie per chiftea.
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele pe toate partile, cateva minute, pana devin aurii, dar nu sunt gatite complet.
Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, impreuna cu rosiile cherry taiate, oregano/ rozmarin, bocconcini si maslinele.
Se gatesc 20 de minute, in cuptor, pana cand branza s-a topit si chiftelele sunt gatite. Se decoreaza cu frunze de busuioc si se consuma cu paine.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult