Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

de Bunica in Vita, 24 Sep 2009 | 5446 vizualizari

 

fasolea fideluta parca este mai gustoasa toamna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de manzat
  • 500 g. fasole fideluta
  • o ceapa mare
  • 200 g. suc de rosii
  •  
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • putin busuioc
  • putin piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat:

Se spala carnea , se portioneaza si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a dat 2-3 clocote se varsa apa , se spala carnea si se pune iar la fiert. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a inmuiat se pune fasolea ,care a fost fiarta separat si sucul de rosii. La sfarsit se adauga uleiul, sarea, piperul si busuiocul. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se stinge focul. Dupa ce s-a racit putin se adauga mararul.

 

TIPS-URI

1

Fierb intotdeauna fasolea  separat.

2

Busuiocul este optional.

3

Cand este gata cine doreste poate pune usturoi pisat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

24.09.2009, 23:19

ArianaBala 1

16.01.2012, 19:23

Bunica, de ce fierbi fasolea separat?

Bunica 1

16.01.2012, 21:52

ArianaBala, fierb fasolea separat ca sa pot controla, sa nu se rupa( sa nu fie prea fiarta).

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne vita