Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2014 | 2925 vizualizari

 

De foarte multa vreme nu mai fsc chiftelele. prsjite sunt mult mai. sanatose si mai repede de preparat , in varianta la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de porc
  • 500 gr piept de curcan
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi mai mari
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan:

Carnea se macina, usturoiul se curata, se spala si se da prin presa de usturoi, cartofii se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga pesmetul, mararul, sarea, piperul, boiaua si ouale. Se amesteca bine totul. 

Lasam la rece 15 minute ( sa-si ia gustul) apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam chiftelele modelate. Stropim fiecare chifteluta cu ulei si dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 45-50 minute. Cand chiftelele sunt rumene le scoatem si langa garnitura dorita le servim.

Pofta buna! Le recomand cu mare drag, garantat sunt bune si sa va fie de ajutor.

 

TIPS-URI

1

Se pot consuma si reci la micul dejun sau cu o feliuta de telemea, ardei, rosii si castraveti

2

Se servesc langa diverse garnituri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan-0
Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan-1
Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan-2

COMENTARII (29)

babi5

babi5 1

03.08.2014, 13:00

Sa le incerci draga mea Mokuska si nu o sa-ti para rau multumesc

Panacris

Panacris 1

13.08.2014, 18:19

babi5

babi5 1

13.08.2014, 21:14

Panavris

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!