Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri

de ionix in Curcan, 13 Mai 2011 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • frunzele de la 5-6  fire de ceapă verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • jumătate de legătură de pătrunjel
  • jumătate de legătură cu mărar
  • 1 cartof
  • o capă galbenă
  • 1 ou
  • o lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri:

Se dau pe maşina de tocat următoarele ingrediente: ceapa, mărarul, pătrunjelul, ceapa verde, usturoiul verde, carnea de curcan şi cartoful iar apoi se amestecă bine.

Se separă albuşul de gălbenuş iar albuşul se bate spumă cu un paf de sare. Albuşul bătut, gălbenuşul, făina, sare după gust, piper şi puţin busuioc se pun toate peste amestecul de carne si se amestecă bine.

Se încinge cuptorul iar într-o tavă punem o hârtie de copt pe care o ungem cu ouţin ulei de măsline. Se fac chiftele din amestecul de carne şi se aşează pe tava unsă cu ulei. Se dă la cuptor la foc mediu până când se rumenesc puţin pe o parte iar apoi întoceam pe cealaltă parte şi lăsăm până se rumenesc iar.

Se servesc cu legume de pimăvară.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.05.2011, 03:09

Daca nu acum verdeturi mule in papica , atunci cand ?
Daca nu noi , atunci cine ?

LUK 1

15.05.2011, 15:37

excelente

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:09

bune bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan