Chiftele marinate in sos de rosii

de ela in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2010 | 12658 vizualizari

 

una din mancarurile mele preferate....

 

INGREDIENTE

  • 600gr carne tocata amestec,
  • 1ceapa,
  • 1catel de usturoi,
  • 50ml smantana,
  • 1lingura ketchup,
  • 1ou,
  • 2linguri pesmet,
  • 2linguri patrunjel,
  • sare,piper,
  • ulei de masline,
  • 150gr mozzarela sau cascaval ras,
  • 2conserve mici rosii in bulion(sau una mare),
  • 40oml suc de rosii sau bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate in sos de rosii:

Se prepara chiftelele din carnea tocata,smantana,ketchup,ou,pesmet,patrunjelul tocat,sare si piper.Se amesteca toate ingredientele foarte bine si cu mana se formeaza chftele mai marisoare.Se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Se scot si se lasa la scurs pe o sita.

Se pu doua linguri de ulei intr-o craticioara in care se pun la calit ceapa si usturoiul trecute prin robot si tocate foarte marunt.Se lasa cateva minute,amestecand din cand in cand,apoi se rastoarna rosiile in bulion si bulionul,se sareaza si se pipereaza dupa gust,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit 15minute,amestecand din cand in cand.Se opreste focul si se presara busuioc dupa gust si se pun in sos,sa se topeasca felii de mozzarela sau cascaval ras.

Servim cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (73)

Sandie 1

28.03.2012, 16:53

Foarte bune cu un piure de cartofi alaturi si cu sosul peste piure.

Bya Ralu 1

30.12.2012, 17:14

bune tare

ela 1

30.12.2012, 23:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri