Chiftele picante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2013 | 1672 vizualizari

 

Mosul a fost darnic cu mine...dar si eu am fost cuminte ;))
Am primit de la Bucataras.ro impreuna cu partenerii de la Naumann, in urma unei provocari, aceasta bijuterie, cum ii spun eu (o masina de tocat Naumann 300 Traditional).
Bijuteria a venit mai mult decat bine,acum ,in aceasta perioada cand ai mai mult ca oricand nevoie de un astfel de ajutor.
Multumiri tuturor!
Pentru ca eram nerabdatoare sa vad ce poate face am pus-o la incercare.....................si am tocat 8 kg de carne in circa 10 min.
Am "confectionat" carnati si bineinteles ca nu se putea sa nu prajesc si cateva chiftelute pentru George.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o capatana si jumatate de usturoi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 lingurita rasa boia iute
  • 2 lingutite ardei iute maruntit
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingurita rasa piper
  • sare(dupa gust)
  • faina pentru tavalit chiftelele
  • ulei pentru prajit chiftelele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele picante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul.


Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.


Se condimenteaza boia,ardei iute, sare si piper.


Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).


Se amesteca bine.


Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza ,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.


Scoatem chiftelutele pe o farfurie si servim alaturi de o garnitura si o salata.


Eu le-am servit alaturi de o salata de cartofi cu broccoli.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Anett 1

22.12.2013, 20:33

Bya Ralu 1

22.12.2013, 20:33

bun

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 20:40

grozave chiftelutele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte