Chiftelute cu soia Inedit

de marianascarlat in Mancaruri de post, 22 Apr 2013 | 2939 vizualizari

 

Pentru ca eu am primit cadoul Inedit si pentru ca imi plac mancarurile cu soia,am facut chiftelutele astea!

 

INGREDIENTE

  • 100 g granule de soia.
  • 200 g amestec de legume pentru supa
  • 2 cartofi copti
  • o legatura de ceapa verde
  • patrunjel verde tocat
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 felii de paine inmuiata si stoarsa bine
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu soia Inedit:

Am pregatit  granulele de soia dupa instructiunile dupa plic. Intr-un castron mai mare am pus granulele stoarse bine. Am fiert zarzavatul de supa, l-am scurs de apa si l-am zdrobit cu furculita si l-am adaugat in castron. Cartofii copti i-am zdrobit, am tocat ceapa verde maurnt si le-am adaugat in castron impreuna cu ustutoiul zdrobit, pesmetul si painea inmuiata si bine stoarsa. Am potrivit gustul cu sare si piper si am amestecat totul foarte bine.

Cu mana am format chiftelutele pe care le-am tavalit prin pesmet amestecat cu faina si le-am pus la prajit in uleiul deja incins.

Dupa ce s-au prajit le-am scos pe servetele de bucatarie pentru a aduna surplusul de ulei.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Toate ingredientele fiind fierte se prajesc putin, cat sa prinda culoarea aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu bucatele de soia