Chiftelute cu sunca si masline

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 1122 vizualizari

 

Iata inca o noutate in materie de reteta de chiftelute. Aproape ca nu-mi venea sa cred ca pot face aceasta combinatie. Am incercat, am gustat si mi-a placut. Folositi sunca slaba, de preferat din aceasi tip de carne ca si cea tocata. Maslinele pot sa fie verzi sau negre fara samburi, important este sa nu fie foarte sarate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (de pui)
  • 300 g sunca de pui
  • 1 ceapa mare (rosie)
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 4 linguri pesmet
  • pesmet pentru crusta
  • patrunjel verde si marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sunca si masline:

Amestecam carnea tocata cu sunca tocata marunt. Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si adaugam la carne. Mai adaugam un ou, sare, piper si pesmet. Formam mici bilute de carne in mijlocul carora punem cate o maslina fara sambure (daca maslina e prea mare punem doar o jumatate. Tavalim bilutele de chiftelute prin pesmet si le prajim in ulei incins. Le scurgem de grasimea in exces pe un servet de hartie.


Putem servi cu muraturi, mustar si masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ianculubita 1

11.03.2013, 08:02

laura_n 1

11.03.2013, 13:10

vaai, ce bunaciuni! si cu muraturile alea indecente ....

Zamfira 1

14.03.2013, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti