Chiftelute de dovleac cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2010 | 10231 vizualizari

 

este dupa reteta lui corina33,super bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare (cred ca a avut mai mult de 2 kg)
  • 2 oua
  • 100 cascaval ras
  • 7 linguri pesmet
  • 6 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • patrunjel verde
  • 6 dinti de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovleac cu cascaval:

Se curata dovlecelul si se da prin razatoarea cea mare apoi se lasa la scurs, dupa care se amesteca cu sare ,piper se framanta bine apoi se pune usturoiul pisat ,faina,cascavalul ras,oul,patrunjelul verde tocat si pesmetul


se amesteca bine .


Se ia din compozitie cu lingura sau se uda mana cu apa si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins bine.


Sant foarte bune si gustoase,au mancat si piticii pe rupte,


Multumesc corina33 pt reteta e super buna cu siguranta am s-o repet..


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovleac cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

nadina73 1

16.07.2010, 18:09

da ai dreptate corina ,acuma am vazut ca nu am trecut in retet dar se vede in poza

ada 1

18.07.2010, 21:38

EU TOT GATESC ASA CEVA E SUPER

viki43 1

18.07.2013, 17:21

SI CASCAVALUL UNDE EEEEEEEEEE

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti pane