Chiftelute de dovlecei cu ardei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 2279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 ardei grasi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu ardei:

cureti si speli legumele si verdeturile.dai pe razatoarea mare dovleceii,ii presari cu putina sare si-i pui intr-o strecuratoare sa se scurga bine.toci verdeturile,ceapa verde,ardeiul il tai julien(cat mai fin).amesteci dovleceii scursi bine cu ardeiul,verdeturile,ouale,pesmetul si condimentele.formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins apoi le scoti pe hartie absorbanta. sunt bune si fierbinti dar si reci.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

anisoara 1

12.07.2010, 20:17

Am citit componeneta ingredientelor, si mi-am inchipuit ce gustos poate sa fie.

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 22:30

si eu vreau...................

silvi0ara 1

18.07.2010, 16:40

Minunate.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Bouyourdi-aperitiv grecesc