Omleta sfaramata

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2013 | 627 vizualizari

 

.....acum pe ultima suta de metri,tot mai am niscai pofte si ultima mea pofta a fost sa fac o omleta cu cascaval si pe care sa o mananc cu mana....nu este igienic dar la ocazii din acestea mai merge....si chear a mers ca m-am ridicat de la masa foarte multumita.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 100 gr de cascaval,
  • piper alb ,
  • o lingura de unt si gogonele murate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta sfaramata:

Pentru inceput am batut ouale.


Apoi am ras cascavalul si l-am adaugat peste oua.


La final am adaugat putin de piper alb(pentru ca acesta nu este asa de concentrat ca cel negru) si le-am amestecat bine.


Intr-o tigaie am pus untul la topit ,peste care apoi am adaugat ouale batute cu cascaval.


Am lasat sa se coaca pe o parte dupa care cu o paleta de lemn am invartit in omleta pentru a se rupe bucati.


Am amestecat incontinuu pana s-a copt bine .


Am scos-o pe o farfurie si am servit-o cu gogonele murate.


Am avut o pofta!

 

TIPS-URI

1

mergea foarte bine de adaugat niste marar sau chear o rosie taiata marunt dar m-am garbit ......de pofta bineinteles!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sfaramata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.07.2013, 22:41

Sa treci usor peste asta si astept vesti bune
ma bucur c-o sa fiu din nou matusa virtuala

iri_iri 1

20.07.2013, 23:06

draga mea diaconta,multumesc mult

laura_n 1

21.07.2013, 10:40

asta e mancare de gravida ) buuuna, mai ales cu muraturi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Bulz