Chifteluțe de dovlecei cu gouda

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 3 Iul 2016 | 2751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovlecei sau zucchini
  • 1 linguriță sare
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • 30 g leurdă,
  • ceapă verde sau usturoi verde tocat mărunt
  • 150 g gouda
  • ulei pentru prăjit
  • pentru servit: sos de maioneză cu usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluțe de dovlecei cu gouda:

Dovleceii se spală, se curăță și se dau pe răzătoare. Se pun într-o strecurătoare și se presară sare. Se lasă minim 30 minute după care se scurg bine. Se amestecă cu făina cernută, ouăle, leurda tocată mărunt (ceapa sau usturoiul verde), și brânza Gouda rasă. Condimentăm cu sare și piper. Se pune ulei la încins într-o tigaie. Cu o lingură se ia din compoziția de chiftele și se pune în uleiul încins. Se prăjesc 3-4 minute pe fiecare parte la foc potrivit. Se scot pe prosop de hârtie pentru a elimina uleiul în exces. Servim cu sos de maioneză cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluțe de dovlecei cu gouda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

03.07.2016, 20:54

Trebuie incercate!

Bya Ralu 1

03.07.2016, 21:04

bune

Rahela Velicu 1

07.07.2016, 11:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto din orzo cu dovlecel copt, pesto si rucola