Chiftelute de legume cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 3483 vizualizari

 

Senzationale! Pe cuvant de bucataras :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza (telemea vaca Hochland)
  • 2 dovlecei (potriviti)
  • 3 ciuperci champinion
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof (mediu)
  • 6 catei de usturoi
  • 400 gr legume mexicane( congelate)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • cateva crengute cimbrisor verde
  • oregano proaspat( cateva varfulete)
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita plina praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de ulei( pentru prajit)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume cu branza:

Se prepara simplu, se rade dovlecelul se presara sare pe el si se lasa deoparte cateva minute. Se rade ceapa, morcovul pe razatoarea mica, ciupercutele, apoi cartoful. Punem si dovlecelul bine scurs de zeama printr-o sita. Legumele mexicane le punem la blender impreuna cu usturoiul. Amestecam toate legumele si cele razuite si cele mexicane maruntite la blender, cu ouale, branza faramitata si verdeata tocata. Punem faina pesmetul, praful de copt piperul si sarea dupa gust( cu atentie ... branza are deja sare si mai avem si sarea de la dovlecei in vedere).


Cu o lingura luam din compozitie si punem in faina, apoi formam chiftelutele. le prajim in ulei incins la foc moderat spre mare.


Scoatem chiftelutele intr-un vas unde am pus un servet de hartie absorbant sa se scurga excesul de ulei.


Le servim cu placere, sunt delicioase! Eu am avut la masa alaturi de ele, salata de rosii si castraveti, salata de vinete si tzatziki, totul servit cu paine proaspata de secara...un meniu pe cinste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Anett 1

02.07.2013, 12:32

foarte bune!

Sim0na 1

02.07.2013, 13:07

RuxyRux 1

03.07.2013, 20:01

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel