Chiftelute de legume cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 5854 vizualizari

 

Senzationale! Pe cuvant de bucataras :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza (telemea vaca Hochland)
  • 2 dovlecei (potriviti)
  • 3 ciuperci champinion
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof (mediu)
  • 6 catei de usturoi
  • 400 gr legume mexicane( congelate)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • cateva crengute cimbrisor verde
  • oregano proaspat( cateva varfulete)
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita plina praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de ulei( pentru prajit)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume cu branza:

Se prepara simplu, se rade dovlecelul se presara sare pe el si se lasa deoparte cateva minute. Se rade ceapa, morcovul pe razatoarea mica, ciupercutele, apoi cartoful. Punem si dovlecelul bine scurs de zeama printr-o sita. Legumele mexicane le punem la blender impreuna cu usturoiul. Amestecam toate legumele si cele razuite si cele mexicane maruntite la blender, cu ouale,  branza faramitata si verdeata tocata.  Punem faina pesmetul, praful de copt piperul si sarea dupa gust( cu atentie ... branza are deja sare si mai avem si sarea de la dovlecei in vedere).

Cu o lingura luam din compozitie si punem in faina, apoi formam chiftelutele. le prajim in ulei incins la foc moderat spre mare.

Scoatem chiftelutele intr-un vas unde am pus un servet de hartie absorbant sa se scurga excesul de ulei.

Le servim cu placere, sunt delicioase! Eu am avut la masa alaturi de ele, salata de rosii si castraveti, salata de vinete si tzatziki, totul servit cu paine proaspata de secara...un meniu pe cinste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Anett 1

02.07.2013, 12:32

foarte bune!

Sim0na 1

02.07.2013, 13:07

RuxyRux 1

03.07.2013, 20:01

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de orez cu legume