Foietaj cu bacon si emmentaler

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 1299 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate!

Daca aveti chef sa rontaiti ceva la TV dupa o zi obositoare de munca, nu cred ca va ia mai mult de 15 min sa pregatiti si alte 15-20 sa coaceti aceste foietaje cu bacon si emmentaler,cu conditia ca foietajul sa nu fie inghetat

Eu am scos de dimineata foietajul sa se dezghete si seara cand am ajuns acasa doar am facut montajul ca sa zic asa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (de la Lidl)
  • 6-7 felii bacon
  • 4-5 felii cascaval
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon si emmentaler:

Am intins putin aluatul pentru a-l subtia si apoi am aranjat ingredientele pe el,am taiat fasii lunguiete si le-am rasucit putin cu mana cat sa le dau o forma,apoi am uns deasupra cu un ou batut bine si am bagat la cuptor. S-au copt foarte repede cam in 15-20 min si …gata …rapid si delicios fara multa munca si bataie de cap.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon si emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:09

Rocsi 1

14.06.2013, 20:44

Simplu si bun

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Role cu branza si cascaval