Foietaj cu bacon si emmentaler

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 2951 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate!

Daca aveti chef sa rontaiti ceva la TV dupa o zi obositoare de munca, nu cred ca va ia mai mult de 15 min sa pregatiti si alte 15-20 sa coaceti aceste foietaje cu bacon si emmentaler,cu conditia ca foietajul sa nu fie inghetat

Eu am scos de dimineata foietajul sa se dezghete si seara cand am ajuns acasa doar am facut montajul ca sa zic asa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (de la Lidl)
  • 6-7 felii bacon
  • 4-5 felii cascaval
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon si emmentaler:

Am intins putin aluatul pentru a-l subtia si apoi am aranjat ingredientele pe el,am taiat fasii lunguiete si le-am rasucit putin cu mana cat sa le dau o forma,apoi am uns deasupra cu un ou batut bine si am bagat la cuptor.    S-au copt foarte repede cam in 15-20 min si …gata …rapid si delicios fara multa munca si bataie de cap.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon si emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede