Chiftelute de peste

de ala_oancea in Pangasius, 25 Noi 2009 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pangasius
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare, piper, boia
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pestele maruntit cu robotul, se condimenteaza si se prajeste amestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 1 ou, mararul tocat, pasta de ardei iute, iar la sfarsit pesmet, pana cand se obtine o compozitie care se poate modela usor. Se formeaza chiftelutele, se dau prin oul batut la care am adaugat o lingura de lapte, apoi prin pesmet, se prajesc in ulei incins apoi se scot pe hartie absorbanta. Ca si garnitura am avut cartofi la cuptor, cu ceapa si varza acra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Adinuta 1

26.11.2009, 17:38

imi place f mult pestele, chiftelute nu am mancat pana acum, dar o sa incerc reteta ta

ala_oancea 1

27.11.2009, 09:14

Multumesc Adinuta ! Si eu am facut pentru prima data si mi-au iesit foarte bune.

ala_oancea 1

27.11.2009, 09:17

Oana, eu nu-l setez nicicum. Las sa se faca focus inainte sa fac poza, incerc din diferite unghiuri, cu zoom diferit. Conteaza mult si lumina ca sa iasa pozele faine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor