Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea

de iri_iri in Porc, 7 Oct 2012 | 1029 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru chiftelute:

  • 1kg de carne de porc tocata,
  • 3 oua,
  • 2morcovi,
  • 5 felii de paine inmuiate in apa( sau in lapte )
  • usturoi,
  • sare, piper si o legatura de marar.

pentru salata :

  • 4rosii,
  • o ceapa,
  • 2 ardei verzi,
  • 3 castraveti,
  • 3 catei de usturoi si 100 g de telemea.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea:

pentru inceput pregatim chiftelutele amestecand ingrendientele si formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins pe ambele parti. chiftelutele gata prajite le scoatem pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.


apoi pregatim salata. :


rosiile spalate si taiate cuburi.


ardeii curatati si taiati si ei cuburi.


castravetii curatati de coaja si taiati felii.


ceapa curatata ,spalata si taiata marunt si la final se adauga usturoiul taiat marunt .


se amesteca toate adaugand sare ,piper si ulei.


chiftelutele se servesc cu salata peste care se rade telemeaua.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Toamna07 1

10.10.2012, 18:25

6 bucati,repede!

iri_iri 1

13.10.2012, 14:07

s-au terminat demult dar am sa mai fac daca doresti!

alba_zori 1

04.11.2012, 23:27

si eu dau like si ma servesc cu o chifteluta virtuala,te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu carne de porc