Chiftelute de primavara

de DIANA B in Pui, 23 Mar 2011 | 6917 vizualizari

 

In sfarsit cred c-a venit primavara ! O primavara frumoasa va doresc si voua .
Azi nu-s in stare sa fac una, alta ... mi-e rau , ma supara toate cele , dar sa-mi fie bine stau un pic cu voi , fara sa ma ,,hlizesc" si sa postez si eu cate ceva , ca parca mi-e cam jena ca sunt doar ,, JUNIOR " ...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept ,,sanatos" de pui , dezosat
  • 2 cepe uscate
  • 1-2 cepe verzi
  • 2-3 fire de patrunjel si marar , tot verzi
  • 3 oua
  • 1 felie de paine
  • 3 linguri de gris
  • concentrat de legume
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
  • 1 mana se spanac ( optional )

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de primavara:

Am curatat pieptanul de pielite si l-am trecut prin masina de tocat impreuna cu ceapa , usturoiul , verdeturile ( a iesit compozitia cam verzulie ) si painea inmuiata in lapte si stoarsa bine ; intr-un bol am amestecat ,,tocaturile" cu grisul , galbenusurile  , concentratul de legume si piperul proaspat rasnit . Albusurile le-am batut spuma cu-n praf de sare si le-am adaugat in bol , omogenizand compozitia . Ptr 30 de minute am dat bolul la rece .

In tigaia mea minune de la AMWAY ( tre' sa ma laud si eu cu ea , na ) am picurat un strop de ulei , si-am asezat chiftelutele { am luat compozitia intre palmele umezite , facand niste sfere ( sa nu zic bilute ) le-am am aplatizat si apoi le-am trecut prin faina } la ,,prajit ", pana la rumenirea pe ambele parti . Ati inteles ceva ???

Cam gata ... Am servit cu rondele de rosii peste care am presarat doar sare si oregano ( nici nu se putea rosie fara oregano ) si cu paine caldutaaaaaaa , facuta de ALTETA SA , INTELIGENTA .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mirela0911 1

24.03.2011, 15:11

buneeee

DIANA B 1

24.03.2011, 16:55

Stiti ce-mi plac laudele ?
Va multumesc dragelor ptr tot si ptr vizita

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu mac si susan