Chiftelute de pui cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 4495 vizualizari

 

Este dupa reteta lui Anisoara chiftelute albe dar eu le.-am prajit in ulei nu in cuptor,sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui tocat
  • 250 g cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • 4-5 catei usturoi
  • 4 linguri de pesmet
  • ulei pt prajit
  • garnitura :
  • 1 cana cus cus
  • 4 linguri de unt
  • 3 cani de apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu cascaval:

Se toaca bine pieptul de pui se amesteca cu ouale ,cascavalul,sare,piper alb ,usturoiul pisat si pesmetul,se framanta bine toate impreuna.


Cu mana umeda se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei fierbinte sau in cuptor. In retata Anisoarei se puneau in cuptor si au iesit chiftelute albe.


Garnitura am facut cus cus:


Intr-o cratita se pune untul la topit apoi se pune cus cusul, se amesteca bine dupa care se pune apa fierbinte si sare. Se lasa acoperit 10-15 minute.


Noi am papat cu chiftelute, dar se poate cu orice garnitura de carne sau peste.


Super bune, multumesc Anisoara. E o idee grozava, cu siguranta am sa le mai repet


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

11.09.2010, 11:53

o sa incerc data viitoare cred ca sant bune ,dar aveam cuptoru ocupat si am zis hai ca le prajesc in ulei ,initial anisoara asa le are in reteta in cuptor si ies albe

danis 1

13.09.2010, 13:28

parca nu iti vine sa-l mananaci cand vezi cat de bine arata

nadina73 1

15.09.2010, 01:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi