Chiftelute de pui cu sos de dovlecei

de sasha in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2013 | 1355 vizualizari

 

INGREDIENTE

Chiftele:

  • 500 g piept de pui
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 felie paine
  • 2 legaturi de marar
  • 6 cartofi noi mici
  • sare
  • 1 plic condimente pentru chiftele Cosmin

Sos:

  • 1 dovlecel
  • 30 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 1pahar lapte (100 ml)
  • 1 lingura smantana
  • sare dupa gust
  • 1 sfert de legatura de marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu sos de dovlecei:

Inmuiem painea in lapte, curatam ceapa si o dam pe razatoare, tocam mararul fin. Tocam carnea in masina, amestecam cu oul, painea stoarsa de lapte, mararul, ceapa, sare dupa gust si plicul cu condimente. Modelam chiftelele si ii punem intr-o tava unsa cu unt ,dam la cuptor preincalzit pentru 30 de minute si din 10 in 10 minute turnam cate putina apa.


Decojim dovlecelul , il dam pe razatoare si il presaram cu sare, dupa 10 / 15 minute il stoarcem de zeama si il inabusim in putin ulei, turnam laptele , faina , amestecam pana se ingroasa sosul, adaugam smantana sare si marar tocat fin si mai lasam 3 /4 minute. Servim chiftelutele cu sosul de dovleceii si cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu sos de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

sasha 1

27.05.2013, 17:05

Rocsi 1

27.05.2013, 20:19

Ce bune mai sunt chiftelele

sasha 1

27.05.2013, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti