Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc

de RuxyRux in Pui, 29 Sep 2015 | 1513 vizualizari

 

O mancare gustoasa, iubita mult la noi in familie!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei palmier
  • sare
  • piper
  • 1 linguri lapte
  • 2 linguri apa minerala
  • 1 ou mare
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 canita de ketchup de casa
  • 3 rosii imense
  • 1 canita de apa
  • busioc uscat
  • busuioc verde proaspat
  • 3 linguri ulei pentru uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc:

Carnea se spala, se taie si se toaca prin masina, impreuna cu ceapa si usturoiul.


Se adauga, oul, apa, uleiul, laptele, pesmetul, sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelutele.


Se unge tava cu ulei( cele 3 linguri) si se pun chiftelutele. Se coc pana la jumatate la cuptor apoi se pune sosul deasupra si se coc pana sunt gata. Cand mancarea este gata se pune busuioc verde proaspat tocat din belsug.


Sosul: se razuie rosiile pe razatoare se amesteca cu ketchup, busuioc uscat, apa, vin, sare piper dupa gust.


De regula garnitura la aceasta mancare este piureul de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

-Licurici- 1

30.09.2015, 08:58

bun, bun, bun

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Licurici

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Anca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci