chiftelute de pui in aluat

de Lau in Pui, 6 Dec 2012 | 4589 vizualizari

 

Mi-au placut foarte mult cand le-am vazut la gaby si le-a mexecutat,sunt foarte bune >:D

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 400 g faina
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • 250 ml bere
  • Chiftele
  • 500 g carne de pui tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 2 linguri de gris
  • Uns
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA chiftelute de pui in aluat:

Chiftelele le pregatim prima data. Amestecam carnea cu ceapa tocata si scursa, usturoiul pisat si restul de ingrediente, amestecam si cu mainele umede formam chiftelutele

Aluatul: amestecam faina cu drojdia si sarea, adaugam si restul de ingrediente si framantam cca 5 min pana obtinem un aluat nelipicios

Impartim coca in parti egale cate chiftelute avem. Fiecare bucata o intindem putin cu sucitorul, punem in mijloc cate 1 chifteluta, strangem marginile bine si aplatizam usor. Asezam in tava unsa cu unt cu partea in care am strans aluatul in jos.

Acoperim si lasam cca 15 minute la loc cald, dupa care le ungem cu oul batut si dam la cuptor cca 40 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele frantuzesti de pui