Chiftelute de pui la cuptor

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2011 | 9933 vizualizari

 

Mi-era pofta de chiftelute, dar nu aveam chef de prajeala,asa ca am ales varianta aceasta. Foarte bune au iesit, sigur o sa mai repet figura....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • verdeata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Carnea de pui se toaca, apoi se amesteca cu ceapa maruntita , morcovul si cartoful date pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, sare, piper si verdeata.

Se formeaza chiftelute care se pun in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se coc cam 20 minute. Se intorc o singura data.

Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

madi_marin 1

04.03.2011, 17:30

dragele mele....multumesc... sa le incercati....sunt foarte bune ....

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:27

MVMih 1

29.03.2011, 11:36

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia