Chiftelute de soia

de mimmi in Mancaruri de post, 29 Ian 2013 | 4589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia granule
  • 5 catei de usturoi
  • 2 felii de paine (mai veche)
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia:

Se pune soia la fiert cu putina sare si piper,dupacare se strecoara. Amestecam intr-un bol soia,usturoiul pisat,painea inmuiata in apa si sfarmata,patrunjel verde tocat,sare si piper dupa gust. Se framanta totul si adaugam uleiul (cat este necesar) pentru a avea o compozitie omogena. Se formeaza mingiute care se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru cca 40 de minute,pana se rumenesc frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

laura_n 1

29.01.2013, 21:45

eu sunt innebunita dupa ele, bune tare

jolygina 1

29.01.2013, 23:02

am si eu niste soia prin dulap

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia coapte