Chiftelute de soia coapte

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 3504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g soia
  • o ceapa potrivita
  • o jumatate de morcov
  • 2 cartofi
  • 3 graunti de usturoi
  • marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 80-100 g pesmet
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia coapte:

Soia a fost hidratata in apa fierbinte, pusa la scurs de toata apa.Cand a fost stoarsa bine a fost pusa intr-un castron.


Cartoful curatat, dat pe razatoarea mica si stors.


Morcovul dat pe razatoarea mica.


Ceapa curatata, spalata si tocata foarte marunt.


Grauntii de usturoi curatati si zdrobiti prin ciocanul de usturoi.


Toate acestea, impreuna cu uleiul au fost amestecate impreuna cu pesmetul, sare, piper, marar.


Am facut chiftelutele. Le-am asezat intr-o tava pe care inainte am uns-o cu margarina dupa care am pus foaia de copt. Am asezat chiftelutele in tava si le-am dat la cuptor pentru 30-40 minte.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

compozitia trebuie sa fie protrivit de moale

2

chiftelutele sunt crocante la exterior dar moi si pufoase la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

26.03.2013, 22:34

Rocsi, Ica

Sim0na 1

27.03.2013, 11:57

Cred ca-s bune.. n-am mancat niciodata, poate si ptr ca am eu o reticenta la soia..

alilianaa 1

27.03.2013, 12:51

Merita incercat. Daca au un adaos de cartof nu se mai baga de seama soia.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post cu bors