Chiftelute de vita

de mihaelaM in Vita, 4 Iun 2011 | 3824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne vita tocata
  • 4catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • patrunjel verde
  • ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de vita:

Carne am pus-o intr-un lighenas iar peste ea am adaugat ouale,cimbrul,piperul,busuiocul,sarea,usturoiul zdrobit,cartofii(da-ti pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa care i-am strans in pumni pt a se scurge zeama) si patrunjelul taiat marunt.


Am amestecat totul apoi am luat carne in mana si am dat-o prin faina,apoi am presat-o putin si am pus in uleiul bine incins...cand au fost gata pe o parte am intors si pe partea cealalata ,iar cand au fost prajite pe ambele parti le-am scos pe un prosop de hartie...si tot asa pana ce am terminat toate chiftelele...


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

05.06.2011, 23:57

Multumesc mamaie

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:48

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:00

Vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon