Chiftelute din carne la cuptor

de lucy2002 in Porc, 17 Oct 2019 | 6773 vizualizari

 

In ultima vreme am pregatit aceste chiftelute numai la cuptor. Sincer va spun, mie imi plac mai mult facute la cuptor decat prajite. Au iesit niste chiftelute pufoase si foarte gustoase!
 

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne de porc( carne de lucru) tocata
  • 2 cartofi curatati, spalati si dati pe razatoarea mica
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • cateva fire de praz ( mai tinerel)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne la cuptor:

Carnea se da prin masina de tocat, peste ea se adauga: cartofii dati pe razatoarea mica, oul, painea inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, prazul tocat marunt, sarea si piperul dupa gust.

Se amesteca totul bine. Daca compozitia este prea moale, se poate adauga o lingura de pesmet sau faina. Din acesta compozitie formam chiftelute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt cu spatiu intre ele.

Tava se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C, pana se rumenesc frumos.

Pofta buna !

 

 

TIPS-URI

1

faina si pesmetul obtional doar daca e nevoie

2

vom folosi o carne mai grasuta ( eu am folosit carne de lucru)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

19.10.2019, 21:21

Noi tot la cuptor le pregatim si ne plac foarte mult! Sunt super bune!

dantes 1

20.10.2019, 08:51

Bune!

-Licurici- 1

21.10.2019, 14:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet