Chiftelute din carne la cuptor

de lucy2002 in Porc, 17 Oct 2019 | 3977 vizualizari

 

In ultima vreme am pregatit aceste chiftelute numai la cuptor. Sincer va spun, mie imi plac mai mult facute la cuptor decat prajite. Au iesit niste chiftelute pufoase si foarte gustoase!
 

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne de porc( carne de lucru) tocata
  • 2 cartofi curatati, spalati si dati pe razatoarea mica
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • cateva fire de praz ( mai tinerel)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne la cuptor:

Carnea se da prin masina de tocat, peste ea se adauga: cartofii dati pe razatoarea mica, oul, painea inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, prazul tocat marunt, sarea si piperul dupa gust.


Se amesteca totul bine. Daca compozitia este prea moale, se poate adauga o lingura de pesmet sau faina. Din acesta compozitie formam chiftelute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt cu spatiu intre ele.


Tava se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C, pana se rumenesc frumos.


Pofta buna !



TIPS-URI

1

faina si pesmetul obtional doar daca e nevoie

2

vom folosi o carne mai grasuta ( eu am folosit carne de lucru)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

19.10.2019, 21:21

Noi tot la cuptor le pregatim si ne plac foarte mult! Sunt super bune!

dantes 1

20.10.2019, 08:51

Bune!

-Licurici- 1

21.10.2019, 14:13

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjolute de primavara