Piftie de purcel

de Krystyan Trendy in Porc, 11 Noi 2013 | 3540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de porc
  • adidasi ( picioare) de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • piper boabe
  • sare
  • foi de dafin
  • 500 g carne de porc
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de purcel:

Se curata capatana de porc si adidasii(adica piciorusele)...se parlesc bine...apoi se spala cu apa rece.Se pun la fiert cu putina sare si cu boabe de piper.Puneti o cantitate mai mare de apa intr-o oala atunci cand puneti sa fiarba carnea,capatana de porc si adidasii.

Lasati sa fiarba bine ..pana cand incepe carnea ,zgarciul si soriciul sa se desprinda usor de pe os. Cand este complet fiarta ,adaugam usturoiul zdrobit si foi de dafin si acoperim cu un capac .Apoi strecuram zeama in care au fiert .

Umezim cu apa rece castroane mai adanci si turnam  cu polonicul in ele zeama .Umplem castroanele cu zeama doar pe jumatate .Alegem carnea,soriciul,zgarciul cu grija ca sa nu aiba oase ,aschii ,apoi punem in fiecare castron carne,sorici,zgarci .

Lasam la rece cateva ore si piftia este gata !

TIPS-URI

1

Puteti adauga si morcov fiert ,daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

madi_marin 1

11.11.2013, 20:37

m-ai lovit rau! de cateva zile tot ma gandesc ca as manca o piftie... da pana imi fac, ma servesc de la tine, ca doar e gata facuta nu?

Tabita _ 1

12.11.2013, 12:00

Ce bine arata!

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 18:24

Madi ...sigur ca poti servi ...oricine poate servi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc a la Nico