Chiftelute din cartofi cu orez

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2011 | 1267 vizualizari

 

by medi modificata dupa gustul nostru

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 castravati murati
  • 2 fire ceapa verde
  • optional 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din cartofi cu orez:

se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca putin, se curata de coaja si se zdrobesc cu furculita


orezul il spalam si il fierbem in apa cu sare si putin ulei


curatam usturoiul,il pisam,tocam ceapa si patrunjelul,castravetii ii tocam marunt,adaugam cartofii,orezul scurs de apa,potrivim de sare,piper dupa gust si amestecam


daca este prea moale adaugam si faina


ungem formele de briose cu ulei si le tapetam cu faina,le umplem cu compozitie


dam la cuptorul incalzit pana se rumensc


le lasam sa se raceasca in forma putin dupa care le scoatem

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

06.07.2011, 21:19

cred k sunt bune

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:21

mmm ce bun

Lau 1

07.07.2011, 13:25

va multumec pentru vizita si sunt foarte bune mai ales cu mujdei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Parjoale "by Anisoara"