Chiftelute din cartofi cu orez

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2011 | 3082 vizualizari

 

by medi modificata dupa gustul nostru

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 castravati murati
  • 2 fire ceapa verde
  • optional 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din cartofi cu orez:

se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca putin, se curata de coaja si se zdrobesc cu furculita

orezul il spalam si il fierbem in apa cu sare si putin ulei

curatam usturoiul,il pisam,tocam ceapa si patrunjelul,castravetii ii tocam marunt,adaugam cartofii,orezul scurs de apa,potrivim de sare,piper dupa gust si amestecam

daca este prea moale adaugam si faina

ungem formele de briose cu ulei si le tapetam cu faina,le umplem cu compozitie

dam la cuptorul incalzit pana se rumensc

le lasam sa se raceasca in forma putin dupa care le scoatem

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adry88 1

06.07.2011, 21:19

cred k sunt bune

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:21

mmm ce bun

Lau 1

07.07.2011, 13:25

va multumec pentru vizita si sunt foarte bune mai ales cu mujdei

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi cu sunca si ciuperci