Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dovlecelul se pregateste pentru chiftele, se spala, curata, scoate semite, se da pe razatoarea mica. Ceapa se curata, se toaca marunt, morcovul se curata, se da pe razatoarea mica. Intr-un bol punem dovlecelul stors foarte bine, ceapa tocata, morcovul ras, carnea de la 2 carnaciori ( spargem membrana si punem carnea in bol), ouale, faina, sarea, piperul, usturoiul si amestecam. La final punem patrunjelul tocat marunt si omogenizam. Intr-o tigaie punem ulei la incins, cand acesta este gata, formam chiftelute potrivite si le punem la prajit.
Noi le-am servit cu smantana.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult