Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sunt uşoare şi se fac rapid.
Dezosăm pulpele, după care le dăm prin maşina de tocat carne.
Într-un bol amestecăm carnea cu brânza, tărâţa de ovăz şi oul bătut, condimentăm cu sare şi piper după gust. Omogenizăm totul.
Într-o tavă aranjăm o bucată de hârtie de copt peste care formăm chifteluţe.
Încălzim cuptorul la 180 de grade şi coacem chifteluţele aproximativ 15-20 de minute.
Se pot servi alături de o salată de legume.
Poftă bună!
1
hârtia de copt se poate folosi la această reţetă de mai multe ori;
2
este potrivită în faza a doua de dietă;
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult