Chiftelute in sos de branza

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2017 | 516 vizualizari

 

Unul dintre cele mai bune sosuri de branza mancate vreodata !!!! Reteta am preluat-o de la Bya Ralu care la randul ei a preluat-o de la Merisor :) ... Clar este ca merita incercat ! 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne pentru carnati
  • 250 gr branza tartinabila
  • 50 gr parmezan ras
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei kapia
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de branza:

Am ales sa fac chiftelute din carne de carnati deoarece sunt mult mai gustoase .Eu am cumparat carnea deja preparata si am facut mici chiftelute , pe care le-am prajit in ulei bine incins . Cand s-au rumenit le-am scurs bine de ulei si le-am asezat intr-o farfurie.


Incepem apoi prepararea sosului de branza:


Ardeiul il spalam, il taiem in doua pe lung, indepartam cotorul, nervurile si semintele si il taiem cuburi mici.


Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.


Intr-o tigaie, punem putin ulei si calim ceapa impreuna cu ardeiul. Adaugam cateva linguri cu apa si lasam la calit la foc potrivit, pana ce apa s-a evaporat.


Adaugam apoi branza, smantana si la final, parmezanul amestecand usor. Lasam 2-3 minute la foc mic.


Adaugam chiftelutele in sosul de branza si amestecam, lasand totul la foc mic pentru 1-2 minute. Potrivim de sare si piper.


Se serveste cald presarat cu ptrunjel proaspat tocat.


Pofta buna !


 

TIPS-URI

1

Bya a folosit 1 cutie de branza pufoasa cu verdeturi Delaco.

2

Daca nu gasiti carne tocata de carnati, e de ajuns sa cumparati carnati gata preparati, indepartati pielita si din compozitie formati chiftelute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

23.07.2017, 15:11

Xandrinne 1

24.07.2017, 09:40

Andreea Caroline 1

26.07.2017, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne tocata si orez