Papricas de cartofi cu carnati

de Sidy in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 3971 vizualizari

 

O reteta mult apreciata in zona noastra, usor de facut si foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 200 g carnati afumat fiert
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben(verde)
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • usturoi(facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carnati:

Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati se taie in lungime si carnatul rotocoale( daca este prea gros se mai taie in doua)

Se pune la calit ceapa, ardeii si rosia si se lasa putin sa se inmoaie.Adaugam carnatii , pasta de ardei , usturoiul ( facultativ)amestecam si lasam inca 2 minute pe foc. Se adauga cartofii si apa pina trece de nivelul cartofilor.Se pune sarea si piperul necesar.Lasam sa fiarba acoperit pina ce incep cartofii sa se sfarme.

La servire adaugam patrunjel verde tocat, deasupra.

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:15

bun bun

klein 1

11.01.2011, 15:51

deja salivez.

MihaelaAni 1

13.01.2011, 10:33

ESTE FOARTE BUNA DAR ASTA ESTE O RETETA DE MANCARICA DE CARTOFI CU CARNATI PAPRICASUL ESTE CU TOTUL SI CU TOTUL ALTFEL

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu carnati