Iepure picant in sos de rosii

de katty in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2014 | 678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure transat in bucati potrivite
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml bulion
  • piper mozaic macinat
  • chili piper de cayenne
  • 2-3 foi de dafin
  • ienibahar boabe
  • 200 ml vin rosu
  • coriandru boabe
  • maghiran uscat
  • sare
  • 300 ml supa de legume
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure picant in sos de rosii:

Transam iepurele in bucati potrivite , le spalam bine si le scurgem .Punem deasupra vinul , foile de dafin, ienibahar , coriandru si magiran uscat si il lasam la marinat pentru cateva ore sau peste noapte . Intoarcem din cand in cand bucatile de carne .

Inainte de a incepe sa gatim scoatem bucatile de carne si le scurgem bine .Tocam ceapa fin , morcovul il taiem rondele , iar cartofii ii taiem cuburi mai mari Punem ceapa la calit in uleiul incins . Cand ceapa a devenit translucida adaugam carnea de iepure.Punem capacul si o lasam pana se albeste bine pe o parte , apoi o intoarcem pe partea cealalta . Adaugam morcovii si mai lasam cateva minute , amestecand usor .

Stingem cu supa de legume calda . Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute . Adaugam cartofii , lasam sa fiarba 10 minute , apoi adaugam bulionul , sare , piper ,chili piper de cayenne si putin maghiran uscat .Fierbem inca 10-15 minute , pana sosul se ingroase .

Servim presarat cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure picant in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

03.11.2014, 10:12

susu 1

05.11.2014, 19:36

grozav,am gatit si eu in ultimul timp

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi si salata de sfecla