Iepure picant in sos de rosii

de katty in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2014 | 2335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure transat in bucati potrivite
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml bulion
  • piper mozaic macinat
  • chili piper de cayenne
  • 2-3 foi de dafin
  • ienibahar boabe
  • 200 ml vin rosu
  • coriandru boabe
  • maghiran uscat
  • sare
  • 300 ml supa de legume
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure picant in sos de rosii:

Transam iepurele in bucati potrivite , le spalam bine si le scurgem .Punem deasupra vinul , foile de dafin, ienibahar , coriandru si magiran uscat si il lasam la marinat pentru cateva ore sau peste noapte . Intoarcem din cand in cand bucatile de carne . 
Inainte de a incepe sa gatim scoatem bucatile de carne si le scurgem bine .Tocam ceapa fin , morcovul  il taiem rondele , iar cartofii ii taiem cuburi mai mari Punem ceapa la calit in uleiul incins . Cand ceapa a devenit translucida adaugam carnea de iepure.Punem capacul si o lasam pana se albeste bine pe o parte , apoi o intoarcem pe partea cealalta . Adaugam morcovii si mai lasam cateva minute , amestecand usor .
Stingem cu supa de legume calda . Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute . Adaugam cartofii , lasam sa fiarba 10 minute , apoi adaugam  bulionul , sare , piper ,chili piper de cayenne  si putin maghiran uscat .Fierbem inca 10-15 minute , pana sosul  se ingroase .
Servim  presarat cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure picant in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

03.11.2014, 10:12

susu 1

05.11.2014, 19:36

grozav,am gatit si eu in ultimul timp

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu kaizer