Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un aperitiv rece,la care eu am cam strambat din nas,dar s-a dovedit a fi foarte gustos.
Din carne tocata,pesmet,cartof,ou,usturoi facem o compozitie de chiftele.Condimentam si adaugam verdeata.Facem bilute mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le punem in cuptorul fierbinte pana cand se rumenesc frumos.Cateva bucati le-am tavalit prin seminte de susan.
Ceapa rosie o taiem solzi,punem putina sare si o lasam la macerat pana a doua zi.
Din cele doua galbenusuri facem o maioneza.Adaugam zeama de lamaie si 3 linguri de smantana.
Ceapa macerata o stoarcem bine de zeama si o punem in maioneza,apoi rostogolim in acest sos si chiftelutele.
Eu nu prea mananc ceapa,dar dupa ce au stat la frigider au fost delicioase.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult