Chiftelute in sos de ceapa

de diaconta in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2010 | 9496 vizualizari

 

Un aperitiv rece,la care eu am cam strambat din nas,dar s-a dovedit a fi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cartof
  • sare,piper,vegeta
  • verdeata
  • 1 ou
  • 5 buc ceapa rosie
  • 2 oua pentru maioneza
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de ceapa:

Din carne tocata,pesmet,cartof,ou,usturoi facem o compozitie de chiftele.Condimentam si adaugam verdeata.Facem bilute mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le punem in cuptorul fierbinte pana cand se rumenesc frumos.Cateva bucati le-am tavalit prin seminte de susan.

Ceapa rosie o taiem solzi,punem putina sare si o lasam la macerat pana a doua zi.

Din cele doua galbenusuri facem o maioneza.Adaugam zeama de lamaie si 3 linguri de smantana.

Ceapa macerata o stoarcem bine de zeama si o punem in maioneza,apoi rostogolim in acest sos si chiftelutele.

Eu nu prea mananc ceapa,dar dupa ce au stat la frigider au fost delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in varza verde