Chiftelute in sos de rosii

de FLORYAVRAM in Porc, 11 Ian 2011 | 3047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de porc slaba(sau mixta)
  • 400g rosii cubulete din conserva
  • 1 ou
  • 1pahar de supa,
  • 1 lingura parmezan razuit,
  • 1 lingura pesmet,
  • patrunjel,
  • busuioc,
  • 1 ceapa ,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita de usturoi praf
  • 4-5 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de rosii:

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele si formam chiftelute mici.


Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute si apoi adaugam ceapa tocata. Dupa un minut adaugam si paharul de supa .Lasam sa fiarba cam 10 minute la foc mediu pana ce supa scade la jumatate.In acest moment adaugam rosiile cubulete si mai fierbem cateva minute.


Cand sosul a mai scazut punem usturoiul praf,potrivim de sare si piper simai lasam la fiert 1 minutel. La final adaugam busuiocul(eu am pus uscat) si patrunjelul.


Putem servi alaturi de piure,cartofinatur,orez fiert sau ...simple.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

12.01.2011, 18:05

super bun

MIUTA 1

12.01.2011, 23:46

Foarte gustoase

Sandie 1

01.06.2011, 17:58

Sint foarte bune , busuiocul uscat ii da un gust deosebit sosului, eu l-am adaugat de la inceput, o data cu rosiile, ca sa aibe timp sa dea aroma sosului. Le-am servit cu piure de cartofi peste care am pus sosul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan si scaricica afumata