Ficat de porc prajit

de MotanLaOale in Porc, 21 Aug 2013 | 33170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ficat de porc
  • ulei pentru prajit
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Eu l-am mancat asa simplu cu paine neagra proaspata.

Mie imi place sa intind painea in uleiul in care s-a prajit.

 

TIPS-URI

1

Ficatul inainte de prajit se poate tine in lapte rece o ora.

2

Ca sa nu sara la prajit ficatul trebuie sa fie bine sters de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

MotanLaOale 1

23.03.2015, 08:33

christyansen 1

04.09.2016, 18:59

ce bun este bv bv bv bv bv bv bvv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

MotanLaOale 1

04.09.2016, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L