Ficat de porc prajit

de MotanLaOale in Porc, 21 Aug 2013 | 39888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ficat de porc
  • ulei pentru prajit
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.


Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite.


Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.


Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.


Eu l-am mancat asa simplu cu paine neagra proaspata.


Mie imi place sa intind painea in uleiul in care s-a prajit.

 

TIPS-URI

1

Ficatul inainte de prajit se poate tine in lapte rece o ora.

2

Ca sa nu sara la prajit ficatul trebuie sa fie bine sters de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

MotanLaOale 1

23.03.2015, 08:33

christyansen 1

04.09.2016, 18:59

ce bun este bv bv bv bv bv bv bvv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

MotanLaOale 1

04.09.2016, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu organe de porc