Chiftelute la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 4853 vizualizari

 

am zis sa schimb putin sa nu le mai prajesc in ulei. Si intr-adevar sant super bune,dureaza putin mai mult dar merita

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc tocata
  • 3 cartofi
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 felii de paine
  • 50 ml  lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Se curata cartofi si se razuiesc ,apoi se storc putin ,usturoiul se curata si se piseaza bine,painea se pune in lapte .


Carnea se amesteca cu ouale,cartofii razuiti si storsi,paine inmuiata in lapte si usturoiul pisat bine ,patrunjelul verde tocat ,sare si piper


Se formeaza chiftelute se dau prin pesmet si se pun intr-o tava unsa cu ulei ,se pun la cuptor pentru 40 minute la 160 grade se intorc pe ambele parti .


Eu am facut si cu pesmet si fara,in schimb cele fara pesmet se lipesc putin,eventual puteti pune o folie de hartie


Mie mi-au iesit 30 bucati ,depinde cat de mari sau mici le faceti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

nadina73 1

10.06.2010, 23:59

ti-e foame rau buni

nadina73 1

10.06.2010, 23:59

asa e rocsi

nadina73 1

11.06.2010, 00:00

laly multumesc tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti