Chiftelute marinate

de Micutza Luana in Vita, 24 Iun 2014 | 6552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata (porc cu vita )
  • 1 ou
  • miez de paine (inmuiat in lapte )
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg faina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel
  • pentu sos .
  • o cutie passata di pomodoro
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • o lg zahar
  • o lg ulei
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Intr-o craticioara punem uleiul si catelui de usturoi la calit un min. pe o parte si alta.

Adaugam sosul de rosii , si jumate de cana de apa .

Adaugam mirodeniile si lasam sa fiarba circa 25 minute.

Intre timp ne ocupam si de chiftelute.

Amestecam carnea cu oul, painea, faina si mirodeniile.

Formam bilute mici pe care le punem la prajit intr-o baie de ulei.

Cand terminam de prajit chiftelutele le adaugam peste sos si mai lasam sa firba circa 5 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate cu piure