Chilli com carne

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2014 | 7256 vizualizari

 

Daca se cheama chilli com carne , insemana ca este foarte picant. Deci pentru iubitorii de mancaruri picante va recomand aceasta mancare delicioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc sau amestec de porc cu vita)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • cub knorr de carne
  • boia, dafin
  • o bucatica d ecarnat afumat
  • ulei de masline
  • 2 rosii bine coapte
  • 1 pahar de pasta de rosii
  • 800 gr fasole boabe rosie in conserva
  • vin alb, sare, piper, 3 catei de usturoi, cimbru verde, putin oregano,
  • 2 chilli picanti
  • 2 cani orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli com carne:

Punem la calit ceapa cu ulei de masline. Adaugam morcovul taiat cubulete si ardeiul, la fel, taiat cubulete. Lasma sa se caleasca bine si adaugam apoi usturoiul maruntit, foaie de dafin, cimbrul verde tocat, carnatul afumat taiat marunt. Lasam inca 2 minute sa se omogenizeze si adaugam carnea tocata. Amestecam bine si adaugam sare, piper si chilli. Apoi turnam un pahar de vin alb . Lasma la foc mare sa scada vinul si sa se prajeasca carnea apoi adaugam rosiile pe care le-am dat in blender, obtinand un sos . Totodata adaugam si pasta de tomate. Mai turnam putina apa fierbinte si punem un cub knorr de carne. Acoperim si lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta si sosul scade adaugam fasolea din conserva. Eu am folosit 2 cutii de 450 grame cu apa inc are sunt cu tot. Mai lasam inca cca 20 minute la foc mediu, amestecand din cand in cand pana se ingroasa.

 Alaturi facem un pilaf de orez alb. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli com carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir