Parjoale delicioase

de anisoara in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 9610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg de carte tocata din vita cu porc
  • 150 gr de paine uscata
  • 80 ml lapte
  • 2 oua
  • Putina sare
  • Piper negru macinat
  • marar uscat
  • 100 gr de ciuperci
  • 80 gr de cascaval dat prin razatoare
  • ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale delicioase:

Carnea tocata se toarna intr.-un vas mai mare .

Painea uscata se pune la inmuiat in lapte, si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si mararaul. Se adauga ouale amestecate in prealabil cu o furculita .



Toata masa se amesteca bine si incepem sa batem foarte bine si foarte mult cu palmele in compozitia de carne tocata, pina primim o masa uniforma. Se vede in taietura pe foto.

In timpul cind batem bine masa de carne, mainele le ungem, din cind in cind, cu ulei.



Vasul cu masa tocata il lasam sa se odihneasca cca 30 minute in frigider.

Dupa aceia rupem cite o bucata cam de 100-130 gr , atent, din masa de carne tocata si formam niste bilute, ca apoi cind le turtim intre palme sa primim

parjpoale de forma rotunda, cu inaltimea de 2 cm . Toate parjoalele formate le aranjam pe un fund de lemn sau de plastic , uns cu ulei, si le lasam , undeva 30 minute.



Intre timp incalzim cuptorul pina la temperatura de 200 C.



Aranjam parjoalele pe o tava de la cuptor si le coacem in cuptor 10 minute, le scoatem din cuptor , adaugam ciupercutele marinate sau coapte amestecate cu jumatate din cascavalul ras, presuram restul de cascaval deasupra lor si le mai coacem in cuptor 7 minute.



Parjoalele se primesc foarte suculente si gustoase deaceia si le-am pus denumirea de parjoale delicioase. Sint la fel de gustoase si calde, si reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

madi_marin 1

24.05.2010, 09:32

ce bine arata.... nu ne-ai mai incantat cam de mult cu bunatati de-ale tale.... bine ai revenit...

Rocsi 1

24.05.2010, 10:20

ce apetisante

nadina73 1

24.05.2010, 23:38

ce bine arata 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui