Chilli con carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 3852 vizualizari

 

Chilli con carne este o mancare traditionala mexicana. Eu am adaptat-o dupa gusturile noastre! Nu-mi plac boabele de porumb in mancaruri Si va asigur ca a avut un succes deosebit;)

 

INGREDIENTE

  • carne tocata mixta (porc si vita) 600 g,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • usturoi 1 capatana,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml,
  • ulei cu aroma de chilli 25 ml (sau dupa gust!)
  • fasole rosie 2 conserve,
  • piper iute ( din recolta proprie din bucatarie!) 1 bucata,
  • sare iodata,
  • praf de curry,
  • praf de chimen,
  • rosii 4 bucati,
  • ardei kapia 1 bucata.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Apoi se inabusa in ulei, in vasul wok, iar dupa ce s-a inmuiat, se adauga carnea tocata si ardeii (kapia si cel iute) curatat si tocat marunt. Se lasa la prajit, cca. 10 minute pana se rumeneste carnea. Apoi se adauga fasolea, scursa de apa, rosiile tocate marunt, se asezoneaza de sare, curry si chimen, si se mai adauga putina apa, cat sa acopere toate ingredientele, lasandu-se la fiert cca. 20 de minute, semiacoperit, la foc mediu.


Se serveste fierbinte cu paine sau lipii mexicane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

15.09.2012, 10:30

grozav

adry88 1

16.09.2012, 15:14

bunnnnnnnn

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare mexicana de pui