Tocanita "reciclata"

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2012 | 840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 bol paprikas ramas de aseara:D( aproximativ 300g)
  • 1 bucata scarita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri zacusca
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita "reciclata":

Ceapa si morcovul se curata , se taie si se pun la calit in 3 lg ulei. Se pun cartofii si scarita, se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Cand cartofii sunt aproape fierti ,se pune dovlecelul taiat, zacusca, sare, piper si se mai lasa la fiert. Se pune si paprikasul si se mai lasa 5 minute pe foc. Se serveste cu muraturi :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "reciclata"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:29

deyutzky 1

11.12.2012, 20:08

Rocsi 1

11.12.2012, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA