Chilli con carne

de xana in Vita, 1 Apr 2014 | 4563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de vita tocata
  • o ceapa marisoara
  • 200 gr fasole rosie fiarta
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • o lingurita zahar
  • o foaie de dafin
  • cimbru
  • chimion
  • coriandru
  • ghimbir praf
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Cand aceasta se inmoaie se adauga usturoiul tocat si se calesc impreuna timp de 2 minute.

Adaugam carnea si amestecam pana aceasta incepe sa se rumeneasca putin.

Urmeaza pasta de rosii si cea de ardei, zaharul si condimentele dupa gust. Omogenizam si lasam la foc domol cateva minute, avand grija sa nu se prinda. Punem putina apa si lasam la fiert in jur de 30 de minute.

Spre final adaugam si fasolea si mai lasam pe foc 5 minute.

Ca garnitura am avut orez alb si am decorat cu patrunjel proaspat tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne