Hamburger de vita

de laura_n in Vita, 17 Iul 2012 | 4463 vizualizari

 

Cui nu ii place sa manance un hamburger bine facut,bine combinat si mai ales bine condimentat ???
Eu am ales o varianta mai "sanatoasa" cat de cat, raportat la cele cumparate gata din comert.

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata vita
  • 3 lg pesmet
  • condimente ierburi
  • 6 chifle pufoase
  • salata
  • 100 ml smantana
  • usturoi granulat
  • mustar
  • 1 lg ulei masline
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de vita:

Amestecam carnea tocata cu sare si condimente, adaugam pesmetul si formam niste piftele mai mari si plate si le frigem pe gratar.

Smantana o amestecam cu putin usturoi granulat si sare si putin ulei.

Spalam salata si o uscam pe niste servete de hartie.

Taiem chiflele in doua, si ungem partea de jos cu o lingurita de mustar, apoi asezam o piftea si putin sos de smantana si apoi o foaie de salata si incheiem cu capacul de la chifla.

Serviti alaturi de o bere :P

 

TIPS-URI

1

serviti proaspat facut, altfel cand se raceste, pifteaua de vita se usuca si nu mai este la fel de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

17.07.2012, 22:44

)) Iri, ce dulce esti. Sa stii ca nu sunt mari, dar poza e in prim plan )
va multumesc

Sim0na 1

18.07.2012, 20:47

Doar ma uit.. admir.. poftesc.. si atat! Nu de alta dar... ce ma fac cu greutatea?!

laura_n 1

18.07.2012, 22:03

Stiu, Simo, dar unul pe an merge

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri "home-made"