Hamburger de vita

de laura_n in Vita, 17 Iul 2012 | 2172 vizualizari

 

Cui nu ii place sa manance un hamburger bine facut,bine combinat si mai ales bine condimentat ???
Eu am ales o varianta mai "sanatoasa" cat de cat, raportat la cele cumparate gata din comert.

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata vita
  • 3 lg pesmet
  • condimente ierburi
  • 6 chifle pufoase
  • salata
  • 100 ml smantana
  • usturoi granulat
  • mustar
  • 1 lg ulei masline
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de vita:

Amestecam carnea tocata cu sare si condimente, adaugam pesmetul si formam niste piftele mai mari si plate si le frigem pe gratar.


Smantana o amestecam cu putin usturoi granulat si sare si putin ulei.


Spalam salata si o uscam pe niste servete de hartie.


Taiem chiflele in doua, si ungem partea de jos cu o lingurita de mustar, apoi asezam o piftea si putin sos de smantana si apoi o foaie de salata si incheiem cu capacul de la chifla.


Serviti alaturi de o bere :P


 

TIPS-URI

1

serviti proaspat facut, altfel cand se raceste, pifteaua de vita se usuca si nu mai este la fel de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laura_n 1

17.07.2012, 22:44

)) Iri, ce dulce esti. Sa stii ca nu sunt mari, dar poza e in prim plan )
va multumesc

Sim0na 1

18.07.2012, 20:47

Doar ma uit.. admir.. poftesc.. si atat! Nu de alta dar... ce ma fac cu greutatea?!

laura_n 1

18.07.2012, 22:03

Stiu, Simo, dar unul pe an merge

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri "home-made"