Truffle tripe

de epurasha2bb in Vita, 22 Dec 2010 | 1501 vizualizari

 

o reteta mai altfel cu burta de vita

 

INGREDIENTE

  • 300 g burta de vita prefiarta taiata in forma de tagliatelle
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1 radacina medie ca marime de telina
  • 1 jumatate de ceapa
  • 1 bucatica de radacina de pastarnac
  • 2 linguri de smantana grasa (20% grasime)
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper negru
  • 1 lingurita de unt moale la temperatura camerei
  • 1 lingura lapte
  • decor final:
  • razatura de trufa neagra,
  • frunzulite de verdeata proaspata(patrunjel, frunze telina)
  • 2 felii de swaitzer
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Truffle tripe:

Burta de vita se pune in 1 l apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cu grauntii de usturoi intregi fara coaja.Se lasa la fiert inca 30 minute.Intre timp se pregateste piureul de telina.Se curata telina, ceapa si pastarnacul de coaja, se fierb in apa cu putina sare.Se scot si se paseaza cu un blender de mana intr-un vas nemetalic.Intre timp s-a fiert si burta si se scoate pe o farfurie curata. Ideal e sa fie de culoare inchisa ca sa formeze un contrast cu preparatul.Se adauga apoi si grauntii de usturoi care au fiert cu burta de vita.Se paseaza si ei.Se adauga smantana, piperul, untul si laptele caldut.Se amesteca totul cu un tel nemetalic.Piureul iese pufos si foarte light. Se toarna piureul de telina peste tagliatllele de burta si se serveste imediat cu razatura de trufa neagra estivo nero, verdeata si swaitzer alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Truffle tripe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

kamy

kamy 1

23.12.2010, 19:27

ce-mi place burta 5f

MIUTA

MIUTA 1

26.12.2010, 22:32

Arata foarte bine

epurasha2bb

epurasha2bb 1

16.01.2011, 09:23

va multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05