Truffle tripe

de epurasha2bb in Vita, 22 Dec 2010 | 5084 vizualizari

 

o reteta mai altfel cu burta de vita

 

INGREDIENTE

  • 300 g burta de vita prefiarta taiata in forma de tagliatelle
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1 radacina medie ca marime de telina
  • 1 jumatate de ceapa
  • 1 bucatica de radacina de pastarnac
  • 2 linguri de smantana grasa (20% grasime)
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper negru
  • 1 lingurita de unt moale la temperatura camerei
  • 1 lingura lapte
  • decor final:
  • razatura de trufa neagra,
  • frunzulite de verdeata proaspata(patrunjel, frunze telina)
  • 2 felii de swaitzer
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Truffle tripe:

Burta de vita se pune in 1 l apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cu grauntii de usturoi intregi fara coaja.Se lasa la fiert inca 30 minute.Intre timp se pregateste piureul de telina.Se curata telina, ceapa si pastarnacul de coaja, se fierb in apa cu putina sare.Se scot si se paseaza cu un blender de mana intr-un vas nemetalic.Intre timp s-a fiert si burta si se scoate pe o farfurie curata. Ideal e sa fie de culoare inchisa ca sa formeze un contrast cu preparatul.Se adauga apoi si grauntii de usturoi care au fiert cu burta de vita.Se paseaza si ei.Se adauga smantana, piperul, untul si laptele caldut.Se amesteca totul cu un tel nemetalic.Piureul iese pufos si foarte light. Se toarna piureul de telina peste tagliatllele de burta si se serveste imediat cu razatura de trufa neagra estivo nero, verdeata si swaitzer alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Truffle tripe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]