Truffle tripe

de epurasha2bb in Vita, 22 Dec 2010 | 1945 vizualizari

 

o reteta mai altfel cu burta de vita

 

INGREDIENTE

  • 300 g burta de vita prefiarta taiata in forma de tagliatelle
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1 radacina medie ca marime de telina
  • 1 jumatate de ceapa
  • 1 bucatica de radacina de pastarnac
  • 2 linguri de smantana grasa (20% grasime)
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper negru
  • 1 lingurita de unt moale la temperatura camerei
  • 1 lingura lapte
  • decor final:
  • razatura de trufa neagra,
  • frunzulite de verdeata proaspata(patrunjel, frunze telina)
  • 2 felii de swaitzer
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Truffle tripe:

Burta de vita se pune in 1 l apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cu grauntii de usturoi intregi fara coaja.Se lasa la fiert inca 30 minute.Intre timp se pregateste piureul de telina.Se curata telina, ceapa si pastarnacul de coaja, se fierb in apa cu putina sare.Se scot si se paseaza cu un blender de mana intr-un vas nemetalic.Intre timp s-a fiert si burta si se scoate pe o farfurie curata. Ideal e sa fie de culoare inchisa ca sa formeze un contrast cu preparatul.Se adauga apoi si grauntii de usturoi care au fiert cu burta de vita.Se paseaza si ei.Se adauga smantana, piperul, untul si laptele caldut.Se amesteca totul cu un tel nemetalic.Piureul iese pufos si foarte light. Se toarna piureul de telina peste tagliatllele de burta si se serveste imediat cu razatura de trufa neagra estivo nero, verdeata si swaitzer alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Truffle tripe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kamy 1

23.12.2010, 19:27

ce-mi place burta 5f

MIUTA 1

26.12.2010, 22:32

Arata foarte bine

epurasha2bb 1

16.01.2011, 09:23

va multumesc fetelor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita aromata