Shepherds Pie

de Roxana in Vita, 29 Apr 2010 | 13354 vizualizari

 

nu-mi amintesc acum cum ii zice in romaneste,:(

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata(porc sau vita)
  • 1.5 kg cartofi
  • o ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 150 gr ciuperci champignon
  • 100 gr piure concentrat de rosii/bulion
  • o lingura de margarina, lapte pt piure
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shepherds Pie:

Se pun cartofii la fiert, din care se va face un piure cu margarina si putin lapte rece. Nu se face foarte moale.

In alta oala se caleste ceapa taiata cu morcovul, se adauga carnea tocata si se caleste 8 minute, se adauga sosul de rosii si ciupercile si se mai fierbe putin pana sunt prajite ciupercile.

Intr-un vas pentru cuptor se pune carnea si peste cartofii piure. Se fac forme cu furculita deasupra ca sa se faca crocant piureul odata pus in cuptor.

Se da la cuptor cam 15 min psau pana vedem ca iasa sosul de sorii pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shepherds Pie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier