Chilli con carne

de elucubratiiculinare in Vita, 13 Aug 2014 | 2443 vizualizari

 

Va plac mancarurile iuti?

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita tocata
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii fara pielita (400 g)
  • 1 conserva de fasole rosie (400 g )
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita praf de ardei Cayenne (boia iute)
  • 1 lingurita oregano
  • 100 ml supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • smantana
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeii se vor taia cubulete. Semintele le pastrati in functie de cat de iute doriti mancarea. Rosiile se vor taia cubulete mici. Se va pune pe foc o cratita si se va incinge uleiul, se adauga carnea, amestecand ocazional. Dupa 5 minute adaugam ceapa si amestecam . Dupa alte 5 minute adaugam ardeiul gras, ardeii iuti, usturoiul. Adaugam si rosiile impreuna cu sosul lor si supa de zarzavat (sau apa in care adaugam o lingurita de vegeta). Condimentam cu sare, piper, boia, oregano si chimen. Dam la cuptor pentru o ora, dupa care adaugam si fasolea rosie si mai dam la cuptor pentru inca 15 minute.


Servim fierbinte cu o lingura de smantana deasupra si ornam cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

13.08.2014, 20:21

bun bun

Pushaa 1

14.08.2014, 13:14

Rocsi 1

14.08.2014, 22:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne