Osso Buco Sicilian

de Ksenya in Vita, 5 Ian 2015 | 3346 vizualizari

 

O reteta ce necesita mult timp,insa rezultatul este pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 1.500 kg de carne de vită rasol
  • 500 ml de vin alb
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 tulpini de telina
  • 3 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • un baton scortisoara
  • crengute de cimbru
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • jumatate de cana făină pentru pudrat
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita rasa piper
  • 4 linguri ulei pentru prajit
  • 25 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso Buco Sicilian:

Se amesteca sarea cu faina si cu piperul . Se pudreaza bucatile de carnne,apoi se prajesc in ulei si unt intr-o tigaie, pana capata o culoare aurie, se da in alt castron.Repetam operatiunea pana terminam toate bucatile de carne.In uleiul ramas calim legumele taiate cubulete , lasam 5 minute ,dupa care pasta de tomate, coaja de lamaie si vinul.Lasam inca 5 minute,potrivim de sare si piper, adaugam contimentele.Carnea o punem intr-o tava apoi toate legumele din tigaie , acoperim si dam la cuptor la temperatuta de 140 grade , pentru 3- 3,5 ore.Apoi punem pe aragaz ,scoatem capacul si lasam inca 30 minute pana scade lichidul . Se serveste cu orez simplu cu puitn sofran .Eu am garnisit cu cartofi natur. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Osso Buco Sicilian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

06.01.2015, 14:33

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:34

ce culori

mirela0911 1

08.01.2015, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Osso buco milanez si gremolata