Osso Buco Sicilian

de Ksenya in Vita, 5 Ian 2015 | 3184 vizualizari

 

O reteta ce necesita mult timp,insa rezultatul este pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 1.500 kg de carne de vită rasol
  • 500 ml de vin alb
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 tulpini de telina
  • 3 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • un baton scortisoara
  • crengute de cimbru
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • jumatate de cana făină pentru pudrat
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita rasa piper
  • 4 linguri ulei pentru prajit
  • 25 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso Buco Sicilian:

Se amesteca sarea cu faina si cu piperul . Se pudreaza bucatile de carnne,apoi se prajesc in ulei si unt intr-o tigaie, pana capata o culoare aurie, se da in alt castron.Repetam operatiunea pana terminam toate bucatile de carne.In uleiul ramas calim legumele taiate cubulete , lasam 5 minute ,dupa care pasta de tomate, coaja de lamaie si vinul.Lasam inca 5 minute,potrivim de sare si piper, adaugam contimentele.Carnea o punem intr-o tava apoi toate legumele din tigaie , acoperim si dam la cuptor la temperatuta de 140 grade , pentru 3- 3,5 ore.Apoi punem pe aragaz ,scoatem capacul si lasam inca 30 minute pana scade lichidul . Se serveste cu orez simplu cu puitn sofran .Eu am garnisit cu cartofi natur. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Osso Buco Sicilian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

06.01.2015, 14:33

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:34

ce culori

mirela0911 1

08.01.2015, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Osso buco milanez si gremolata