Chipsuri de mere

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 3405 vizualizari

 

Am vazut prin magazinele bio chipsuri de mere si tare ma batea gandul sa incerc sa fac varianta home made, asa ca aici e varianta mea

 

INGREDIENTE

  • mere cate vreti
  • zahar
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de mere:







Merele se spala, se scoate cotorul de la fiecare din ele, dupa care se taie rondele.



Intr-o oala mai mica sau un ibric fierbem putina apa si scufundam fiecare felie de mar in apa fierbinte pentru a nu-si schimba culoarea, dupa care stergem feliile cu un servet de hartie.



Feliile de mere se pudreaza cu zahar si scortisoara si se pun pe tavitele de la aparatul de deshidratat.



Cine prefera varianta clasica, poate usca feliile de mere la cuptor. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor la cea mai joasa temperata, verificand din cand in cand.



Eu o parte din mere le-am pudrat cu zahar, o parte le-am lasat simple.



Chiar daca am avut ceva timp de asteptat a meritat pentru ca au iesit foarte bune. Merge foarte bine cand vrei sa ai ceva de rontait, ca sa nu mai pui la socoteala ca sunt naturale 100% si sunt facute de manuta ta :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lira 1

11.07.2010, 19:55

Sunteti tare draguti toti de aici, Nu am crezut ca o sa aveti niste brate atat de larg deschise

epurasha2bb 1

12.07.2010, 20:54

ce interesant!

Anamaria7 1

13.07.2010, 14:18

sanatos si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere si frisca