Choco Pops

de retetele_tinei in Dulciuri, 26 Dec 2015 | 527 vizualizari

 

Pentru ca astazi e ziua tatalui meu, am pregatit pentru el si pt Razvi, pe langa tort si aceste choco pops, care sunt extraordinare....ne-au placut (ca sa nu spun ca le-a placut) foarte tare, mai ales ca au si ciocolata alba si ciocolata neagra, iar combinatia biscuite, unt si cioco, este divina....

 

INGREDIENTE

  • 150g unt
  • 200g bisuiti
  • 200g ciocolata alba
  • 200g ciocolata neagra
  • 4 linguri ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choco Pops:

Biscuitii se zdrobesc. Separat, untul se pune la topit pe bain-marie impreuna cu ciocolata alba, pana devin o pasta lichida. Pasta lichida se pune peste biscuitii zdrobiti si se amesteca.


Apoi, din compozitie se fac bile. Fiecarei bile i se pune cate un bat pentru frigarui.


Separat, se topeste pe bain-marie, ciocolata neagra cu lingurile de ulei. Apoi, se da fiecare bila prin ciocolata. Daca vreti puteti oprii putina ciocolata alba, cu care sa ornati bilutele.


Bilutele se pot servii, odata ce ciocolata s-a intarit.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Choco Pops" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

26.12.2015, 20:52

Rocsi 1

27.12.2015, 18:16

Mmmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra